Ardei iuti la borcan

de susu in Conserve, 23 Dec 2010 | 11439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei iuti
  • 500 ml otet de vin alb
  • 1 l apa
  • 5 linguri de zahar
  • 1 lingura si jumatate de sare grunjoasa
  • 1 lingurita piper boabe
  • 2 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti la borcan:

Alegi ardei proaspeti, sanatosi, ii speli si ii lasi la scurs. Fierbi apa cu otetul si restul ingredientelor. Cand clocoteste pui solutia peste ardeii asezati frumos in borcanele care au fost bine sterilizate si asezate pe lame de cutit. Se infileteaza capacele si se tin la loc cald pana a doua zi cand se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Mihaela11_jo 1

23.12.2010, 18:35

Foarte buni

Ligia Bxl 1

23.12.2010, 23:06

OOO BUNI LA CIORBICA

LUK 1

23.12.2010, 23:51

ce frumosi sun tcei proaspeti..parca ar fi flori5 pt reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogasari in otet (reteta Motan)